hari ni hari ni hari hari -..-

AKU NAK CETE PSL HARI NI
~hari ni aku kena mara
~hari ni aku kene buad keje
~hari ni aku langsung takk tgok tb
~hari ni aku lansong tak mandi
~hari ni aku kne bsuh taek kucing
~hari ni aku tak mkn nasi
~hari ni aku rase mcm nak gila kjap
~hari ni aku takk happy
~hari ni aku rase mcm nakk tumbok org
~hari ni hari hari ni aku sdeh gilaa babeng
~hari aku asyek onl jea
~hari aku tak tahu nak buad ape
~hari ni aku jd org blur-blur
~hari ni aku mmng tatw hari ni hari ape
~hari ni dan hari besok msti lebeh bek dripada hari ni

#sorry aku mmng suke merepek !

geng jahat imiss u damn much ! :'(

a'salamm ??
*tettttt takjwb dose tw hehehe* , haiyooo kite rindu laa kat
budak-budak ats tu (gmbar diats) dahh lame tak tnung muke mereka-mereka :'(
sdehh pulokk mammmyyyyyy !!
bilaa laa agknye kite dpt b'jmpe lg wahaii tmn2 yg dsayangi :)
bila ?? bila ?? BILAA !!!!!
lagi2 rindu katt ALEEZ :'(( (awk2 kite rindu awkk)
bilaa laa awk nakk b'fesbuk ni !
tu jea laa weeaa~ tanak ckp pjg lebar kang kw LUDAH plak
blog aku nnti , dahh bye2 *hope geng JAHAT  taklupe aku
kyy *FLYING KISS for geng jahat !!
miahahahahaah miang plak aku ni -..-''


cetttt !!! ade lagu buad korg :')
ehemmmm3x !
rinduuuuuwuuu
rindu serinduu rindu nyaaa aaa
bilaa b'psh dgn geng JAHAT
tu jealaa sbb suare aku takk smerdu ningbaizura :'D

*mehh kite tunjuk serba sdkit gmbr2 geng jahat yee
zaid nd saiqah (ifan nd kak ida)
rita (naziha)

z
ziela (syaz nanaa)

and the last picture <3
mirul,ifan,daniel,ida,nini,alezz nd mayong .

HIdup Baru , BLOG pon kena baru jugak !

A'salam pembuka bicara ,
salam sejahtera isi cerita ,
cehhhh~ aku dahh pndai berpntun laa (beb) !!
miahahhaha , oke2
kita mula kn cerita ok , msti korg t'tnya
apsal pulak dahh mina ni tbe2 bukak cerita psl
"hidup baru , BLOG pon baru"
hurmmm lantak kw laa mina , nak hidup baru ke hidup lme ke
ade aku ksah ?? *msti korg ade ckp mcm tu ken ?!
NGAKU CEPADDD !!
haha tade laa grau .
erk3~ mina ni kte nak ceta ceta laa !
oke2 aku ceta,
tgok kn aku pnye tajuk , hah ak nak ceta
yg pertama
1. HIDUP BARU  !
       2.   BLOG BARU BEB !

HIDUP BARU maksud aku, aku nakk ubah
sikap aku ^^ bole tak ? :'( alaa bole laa
aku nakk jd seorg yg BERANI , OTAI , PERAMAH
CARING , HORMAT KPD SESIAPA PON ,
SEORG YG SENTIASA GMBIRA DAN TAK AKN CARI MASALH .

BLOG BARU , tgok blog aku ??
ada mcm smpah tak ??
msti ada kn ??
*sedih heheh , oke tade laa blog aku sntiasa simple
sbb aku tak geti nakk edit bhahahah !!
ok2 dkt blog aku tade pon gmbar2 llaki kn ?? sbb aku
dahh DELETE siap bakar lg to :)
hehehhe , mls laa nakk pk2 ,
gmbr2 bff aku pon daa tade kn ?? hah sbb aku dahh simpn elok2
tanak bg org COPY plak hehe ,
*sbnrnye , aku buad blog ni untuk aku sorg jeaa , aku tanak
follow org dan aku tanak org follow aku , ermmm
aku cuma ada ni jea untuk melpskn GERAM RINDU GEMBIRA
dan sbgainya ulalal syokk meyhh , bhahhaha *getek mari !





*INGAT JGN FOLLOW AKU
DAN JGAN SRUH AKU FOLLOW KAU K*