HIdup Baru , BLOG pon kena baru jugak !

A'salam pembuka bicara ,
salam sejahtera isi cerita ,
cehhhh~ aku dahh pndai berpntun laa (beb) !!
miahahhaha , oke2
kita mula kn cerita ok , msti korg t'tnya
apsal pulak dahh mina ni tbe2 bukak cerita psl
"hidup baru , BLOG pon baru"
hurmmm lantak kw laa mina , nak hidup baru ke hidup lme ke
ade aku ksah ?? *msti korg ade ckp mcm tu ken ?!
NGAKU CEPADDD !!
haha tade laa grau .
erk3~ mina ni kte nak ceta ceta laa !
oke2 aku ceta,
tgok kn aku pnye tajuk , hah ak nak ceta
yg pertama
1. HIDUP BARU  !
       2.   BLOG BARU BEB !

HIDUP BARU maksud aku, aku nakk ubah
sikap aku ^^ bole tak ? :'( alaa bole laa
aku nakk jd seorg yg BERANI , OTAI , PERAMAH
CARING , HORMAT KPD SESIAPA PON ,
SEORG YG SENTIASA GMBIRA DAN TAK AKN CARI MASALH .

BLOG BARU , tgok blog aku ??
ada mcm smpah tak ??
msti ada kn ??
*sedih heheh , oke tade laa blog aku sntiasa simple
sbb aku tak geti nakk edit bhahahah !!
ok2 dkt blog aku tade pon gmbar2 llaki kn ?? sbb aku
dahh DELETE siap bakar lg to :)
hehehhe , mls laa nakk pk2 ,
gmbr2 bff aku pon daa tade kn ?? hah sbb aku dahh simpn elok2
tanak bg org COPY plak hehe ,
*sbnrnye , aku buad blog ni untuk aku sorg jeaa , aku tanak
follow org dan aku tanak org follow aku , ermmm
aku cuma ada ni jea untuk melpskn GERAM RINDU GEMBIRA
dan sbgainya ulalal syokk meyhh , bhahhaha *getek mari !





*INGAT JGN FOLLOW AKU
DAN JGAN SRUH AKU FOLLOW KAU K*